Meer resultaten voor funchal madeira winkels

 
funchal madeira winkels
 
Funchal, de stad van Madeira.
Van de meer dan 500.000 toeristen die jaarlijks Madeira bezoeken, verblijven er meer dan 300.000 in Funchal. Samen met de 120.000 inwoners, wat een derde van de totale bevolking op Madeira vertegenwoordigt, en bezoekers die met cruiseschepen aanmeren in de haven, betekent dit een enorme drukte.
spaarsysteem
Aanrader: shoppen op Madeira FSHN Forward.
Forum Madeira is de absolute nummer 1 op het gebied van shoppen. Forum Madeira bevindt zich in de toeristische zone in het westen van Funchal Lido/Ajuda, omringd door vele hotels. Het valt op door de luchtige galerij-stijl-architectuur met winkels op verschillende niveaus die uitkijken op een centrale toren met open plein.
vpn gate
Wat te doen op Madeira.
Het leukste is het toch om door de smalle straatjes van Funchal te slenteren en leuke, kleine winkeltjes te ontdekken. Als je toch een keer overdekt wilt shoppen, ga dan bijvoorbeeld naar Arcadas de São Francisco, dat buiten de stad ligt, of naar Madeira Shopping. Winkels in Funchal, o.a.
oss
Informatie, weer foto's' Funchal TUI.
Aantal winkels: 101-250. Locatie van de winkels: De meeste winkels zijn gevestigd in het grote centrum. Tevens is er een geconcentreerd gedeelte van winkels in het toeristische gedeelte van Funchal. Soorten winkels in Funchal: kleding, winkels gericht op lokale bevolking en schoenenwinkel.
De beste winkelen in Madeira TripAdvisor.
Inloggen Lid worden. Beste winkels en winkelcentra in Madeira, Portugal. Wat te doen in Madeira. Winkelen winkelcentra in Madeira. Winkelen in Madeira. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Je filters zijn nog steeds actief. Er staan geen spelden in het zichtbare kaartgedeelte. Probeer de kaart te verschuiven of wijzig je filters. Bedankt voor je belangstelling. Deze is functie is binnenkort beschikbaar. Terug naar kaart. Cadeauwinkels speciaalzaken 31. Vlooienmarkten straatmarkten 1. Het weer in Madeira. 2 inch 4 cm. 2 inch 4 cm. 1 inch 3 cm. 1 inch 2 cm. 1 inch 2 cm. 0 inch 1 cm. Meer weer voor Madeira. Mogelijk gemaakt door Weather Underground. Forum Madeira Funchal.
Shoppen en uitgaan Madeira vliegwinkel.nl.
Shoppen kan op Madeira in grote winkelcentra die je vooral vindt in Funchal. Dolce Vita ligt vlakbij Santa Caterinapark en is het nieuwste aanbod in de stad. Je vindt er ongeveer 70 winkels en veel eetgelegenheden, zoals Burger King. Bij dit winkelcentrum zit ook een infinity pool.
Shoppen op Madeira www.visitportugal.com.
Slenter door de rustige straten van Funchal met prachtige stoepen waar u een grote verscheidenheid aan winkels vindt, van grote Portugese en internationale winkelketens tot kleine winkels met regionale producten om als souvenir mee naar huis te nemen. Las een pauze in of rust uit op een terrasje in het centrum, terwijl u geniet van een glaasje vruchtensap gemaakt van fruit uit de streek. Zet uw wandeling verder en bezoek het Museu do Bordado da Madeira waar u ook borduurwerk kunt kopen.
De beste winkelen in Funchal TripAdvisor.
Hotels in de buurt van Madeira Botanical Garden. Hotels in de buurt van Pico do Arieiro. Hotels in de buurt van Blandy's' Wine Lodge. Hotels in de buurt van Santa Catarina Park. Hotels in de buurt van CR7 Museum. Hotels in de buurt van Igreja de Nossa Senhora do Monte. Hotels in de buurt van Palheiro Gardens. Hotels in de buurt van Cathedral Se. Alle dingen om te doen in Funchal. In de buurt van hotels. Activiteiten in de omgeving van Quinta Jardins do Lago. Activiteiten in de omgeving van Quinta da Casa Branca. Activiteiten in de omgeving van Hotel The Cliff Bay. Activiteiten in de omgeving van Hotel Albergaria Dias. Activiteiten in de omgeving van Belmond Reid's' Palace. Activiteiten in de omgeving van The Residence. Activiteiten in de omgeving van Porto Mare Hotel. Activiteiten in de omgeving van Suite Hotel Eden Mar. Activiteiten in de omgeving van Quintinha São João. Activiteiten in de omgeving van Castanheiro Boutique Hotel. Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste winkels en winkelcentra in Funchal, Portugal.
Reistips voor het eiland Madeira Madeira-Online.
In principe zijn de banken op Madeira dan ook geopend van 8.30 uur tot 15.00 uur. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van de siësta. In de hoofdstad Funchal komt het tevens voor dat de banken geopend zijn op zaterdagmorgen, verder zijn de banken open op doordeweekse dagen. De postkantoren houden wel een siësta. Doorgaans zijn deze op doordeweekse dagen open van 8.30 uur tot 12.30 uur en daarna weer van 14.30 uur tot 18.00 uur. Opnieuw vindt men in de hoofdstad meer uitgebreide openingstijden. Hier kan men tussen 8.30 uur en 20.00 uur terecht in het postkantoor op doordeweekse dagen en daarnaast tussen 9.00 uur en 13.00 uur op zaterdagmorgen. De winkels zijn over het algemeen open van 9.00 uur tot 18.00 uur of 19.00 uur.

Contacteer ons