Op zoek naar botanische tuin funchal madeira?

 
botanische tuin funchal madeira
 
Botanische Tuin Madeira-Online.
Botanische Tuin van Funchal. De botanische tuin van Madeira Jardim Botanico is een van de belangrijkste tuinen van het eiland. In deze tuin kan men een grote collectie bomen, bloemen en planten zien. In totaal zijn er ongeveer 3000 verschillende plantensoorten te zien.
Return on investment
Botanische tuin-Funchal Expedia.nl.
Deze villa ligt in Funchal. Botanische tuin 03, km Madeira Stadion 17, km Tuinen Monte Palace 19, km Jardins do Palheiro 25, km Jardim Orquídea 03, km. Alle 580 hotels in de buurt van Botanische tuin weergeven. Boek je vakantie naar Botanische tuin.
optimization
Tuinen op Madeira.
De tuin is prachtig ingericht met vele tropische en sub-tropische planten. Een zwembad ligt centraal in de tuin met een mooie beplanting er om heen. Meer informatie vindt u op de volgende website.: Pestana Village Garden Resort. Klik op de foto voor een vergroting. Voor meer foto's' kijk op.: Fotoalbum Pestana Village Garden Resort. 22 Quinta Splendida. Quinta Splendida Wellness Botanical Garden is een prachtige locatie in Canio., een plaatsje in het Zuid-Oostelijk deel van Madeira, 8 km verwijderd van het vliegveld en 7 km van Funchal. Het complex heeft een oppervlakte van 3 hectare met botanische tuinen waarin 1.000 verschillende soorten planten.
ergonomische bureaustoel
Maderia Tuinen en Parken.
Het eiland Madeira is niet enkel bekend omwille van zijn geschiedenis, natuurlijke schoonheid en subtropische klimaat, maar ook voor zijn goed onderhouden tropische tuinen en parken met een grote verscheidenheid aan planten en exotische bloemen van overal op de wereld. Vele van deze tuinen worden omgeven door goed bewaarde historische landhuizen en parken. Wandel door deze tuinen en bewonder de schoonheid en geniet van de heerlijke geuren. De Botanische Tuinen Botanical" Gardens" de beroemdste toeristische attractie, ligt in Quinta do Bom Sucesso op een heuvel met prachtig uitzicht op de stad Funchal. Dit landhuis werd gebouwd in 1881 door de familie Reid die deze tuinen aanlegden als hun eigen privé-park. Tegenwoordig zijn ze staatseigendom en toegankelijk voor het publiek. De oppervlakte van 80.000 vierkante meter is bezaaid met een ongelooflijke verzameling plantensoorten, exotische bloemen, tropische vogels plus een gebied voor onderzoek en conservatie. Bovendien beschikt deze tuin ook over een Natuurhistorisch Museum en een kabelbaan naar Monte, een andere toeristische trekpleister.
VPN
Madeira Tuinen Parken Botanical Gardens Funchal Portugal.
Ongeveer 200 meter op de weg van de Botanische Tuinen zal men de Jardim Orquidea die kwekerij gewijd aan de creatie en het onderzoek van een breed scala van orchideeën van over de hele wereld te vinden. In een orchidee fokken laboratorium, zijn meer dan 7500 soorten orchideeën gekweekt onder toezichthoudende omstandigheden en vervolgens overgebracht naar de tuin en kassen. Er zijn een prachtig uitzicht op Funcial vanaf het terras waar men kan genieten van een drankje uit de coffeeshop. Open van maandag tot zondag van 9.00 tot 18.00 uur, ook op feestdagen, behalve voor kerstdag. Men kan er met de bus van Funchal, route n. 29 en 30, het verlaten van de Rua Artur S. 31, vertrek Marina Avenida do Mar. De Palheiro tuinen, gelegen in de heuvels, ongeveer 15 minuten rijden, naar het oosten van Funchal op een hoogte van ongeveer 500 meter boven de zeespiegel, wordt door velen beschouwd als de bekroning van Madeira Gardens zijn.
Verslag: De Tuinen van Madeira.
Geheel gratis, leuk voor een rustige avondwandeling, zeker als je in n van de van oudsher eerst gevestigde hotels zit zoals bvb in de Pestana hotels of in Reids. De Jardim Botanico Botanische tuin is een verplicht nummertje, meestal te bezoeken voor 6 euro per persoon, blijkbaar ook toen wij er waren af en toe zonder veel reden helemaal gratis. De Botanico herbergt iets minder dan 3000 plantensoorten, waarvan ongeveer 400 echt inheemse planten. Die 400 originele planten van bij de ontdekking van het eiland hebben ze netjes bij elkaar gebracht zodat je in n panorama de originele vegetatie van Madeira kan interpreteren. Daaronder de verschillende soorten laurierbomen die een groot deel van de originele vegetatie uitmaakten. De Jardim Botanico is wel mooi aangelegd en goed onderhouden, maar je ziet en voelt de enigszins wetenschappelijke achtergrond van deze tuin. De tuin ligt op een steile rotshelling, 200 meter hoog, met een mooi zicht op Funchal.
botanische tuinen van funchal Reizigersbeoordelingen Madeira Botanical Garden TripAdvisor.
24 augustus 2012 beoordeeld. Deze botanische tuin is de moeite waard om een bezoek te brengen. Je kan er prachtige wandelingen maken door gewassen en bomen uit heel veel landen. Prachtige bloemen en goed onderhouden tuinen. Ook zijn er veel dieren te bekijken en shows mee te maken. Je kan er uren zoet zijn. Met het openbaar vervoer vanuit Funchal prima te bereiken. Stel een vraag over Madeira Botanical Garden.
Tropische bloemenpracht in de botanische tuin Portugal Portal. Email. Facebook.
Maar kennelijk was dat nog niet groen genoeg, want Madeira kent ook nog eens een aantal prachtige botanische tuinen, zoals bij Monte. Botanische tuin Funchal. Voor mij was de tuin vlak bij Funchal de mooiste en misschien ook wel de mooiste wereldwijd in elk geval van de tuinen die ik tot nu toe bezocht heb.

Contacteer ons