Meer resultaten voor klimaat madeira funchal

 
klimaat madeira funchal
 
Weer Klimaat Madeira Reisinformatie Madeira Royal Madeira.
Madeira kent een subtropisch klimaat met zeer milde temperaturen. De temperatuur stijgt maar zelden boven de 30. Dit komt eigenlijk alleen voor wanneer de leste-wind vanuit Afrika waait. De gemiddelde maximumtemperatuur ligt in de zomermaanden rond de 23 en in de wintermaanden rond de 15. Langs de kust liggen de gemiddelden iets hoger. Van mei tot augustus regent het weinig, maar in de overige maanden valt aardig wat neerslag, met name tussen oktober en maart regent het regelmatig op Madeira. In de hoger gelegen gebieden kan het in de winter vriezen. Langs de kust daalt het kwik zelden tot onder het vriespunt. Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties. Langs de zuidkust en met name in Funchal zijn de temperaturen het gehele jaar door aangenaam.
de leukste cursussen
MADEIRA Klimaat en Weer Landenweb.nl.
Er valt weinig regen en vaak waait er een felle zeewind over het vreemde rotslandschap. Het klimaat van Porto Santo is veel droger en heter dan dat van Madeira. Er wordt maar circa 350 mm neerslag per jaar gemeten. Gemiddelde regenval, temperatuur, zonuren en luchtvochtigheid in Funchal.
Zonwerende
Klimaat Funchal Madeira.
Klimaat Funchal Portugal. Temperatuur Neerslag Zonneschijn. Jan Feb Maa Apr Mei Jun. temperatuur in C. temperatuur in C. Neerslag in mm. Dagen met neerslag. Jul Aug Sep Okt Nov Dec. temperatuur in C. temperatuur in C. Neerslag in mm. Dagen met neerslag. Klimatogram Funchal Madeira.
ipvanish
Het subtropisch klimaat van Madeira Temperatuur en neerslag.
Kaart van Funchal. Het subtropisch klimaat van Madeira. Het klimaat in Madeira is subtropisch. Een warme zomer en een zachte winter kenmerken het weer van het eiland. Slechts heel uitzonderlijk is het weer te warm of te koud te noemen.
Weer in Funchal. Bekijk weersverwachting van Funchal Madeira Zoover.
gemiddelde water temperatuur. Beste reistijd Funchal. jan feb mrt apr mei jun jul aug sep okt nov dec. Relatieve vochtigheid 70. Populaire accommodaties in Funchal.: Hotel Albergaria Dias. Aparthotel The Residence Porto Mare. Hotel Cliff Bay. Hotel Vidamar Resorts Madeira.
Weeronline Cookies.
Hiermee krijgen wij inzicht in een aantal technische gegevens zoals uw IP-adres, uw besturingssysteem, de browser die u gebruikt, de internetpagina die u bezocht voordat u op onze site terecht kwam en de pagina's' die u bezoekt op onze website.
Weer, klimaat en beste reistijd Funchal, Madeira.
Weer, klimaat en beste reistijd Funchal, Madeira. Alles wat je wil weten over het weer, klimaat, tijdsverschil, inentingen en de beste reistijd voor Funchal, Madeira. Home / Portugal / Madeira / Funchal. Valuta en geldtips. Beste reistijd Funchal, Madeira. Beste reistijd Funchal, Madeira.
Het Weer op Madeira Bananen Eiland Bananen Eiland.
Hoe is het weer op Madeira? is een vraag die eiland-bezoekers vaak stellen. Daarom hebben we voor die toekomstige Madeira-liefhebbers een opsomming van het weer en de weergemiddelden opgesteld. Madeira heeft een subtropisch klimaat dat heel gelijkmatig en zacht is.
Klimaat Funchal weeroverzicht per maand Weer.nl.
min/max Temperatuur: Funchal. aantal regendagen per maand en zonuren per dag. hoeveelheid regen per maand. De klimaatdata op weer.nl is gebaseerd op interne observatiereeksen over de periode 1989 tot en met 2011 en kunnen daardoor afwijken van de officiële klimaatnormalen zoals die door het KNMI worden gepubliceerd over de periode 1981-2010.
Madeira weer en klimaat.
Weersvoorspelling Bekijk het weer in Funchal voor de volgende 5 dagen. Gemiddeld Klimaat Klik om het gemiddelde klimaat van Funchal te zien. Satellite Image De Parel van de Atlantische Oceaan, het eiland Madeira. Leter du etter noe spesielt? Se vårt side kart.

Contacteer ons